12 March, 2017

100 dagar kvar till BAUHAUS-galan – Jonas Karlsson ny bloggare

Söndag 18 juni arrangeras BAUHAUS-galan på Stockholms Stadion och idag är det 100 dagar kvar! Med lite drygt tre månader till galan har vi glädjen att presentera tv-profilen Jonas Karlsson som ny bloggare på bauhausgalan.se!

Varje söndag morgon får läsarna av bauhausgalan.se ta del av Jonas senaste funderingar om friidrott under vinjetten "Friidrottsvärlden med Jonas Karlsson".
– Det ska bli jättekul eftersom jag älskar friidrott! Jag får möjlighet att tycka till, ge lite perspektiv och formulera mina egna tankar, förklarar Jonas.
Läs första blogginlägget:
Fet förfest ingen garanti för biljett till balen

Om Jonas Karlsson
Jonas Karlsson är sportjournalist med friidrott som specialområde. Under nästan två decennier har han på plats bland annat bevakat fyra sommar-OS, sju friidrotts-VM och sex inomhus-VM.

Till vardags är Karlsson programledare och krönikör på Discovery Networks Sweden. Bland mycket annat kommer han vara programledare för de kommande olympiska spelen 2018 och 2020. Sin bana inledde han som speaker på juniortävlingar hemma i Karlstad. Han har även själv friidrottat i ungdomsåren med slägga och stavhopp som favoritgrenar.